+381 21 444 716 eliksir@eliksirkaluga.com

INFORMACIJA O NOVOJ SARADNJI IZMEDJU SPECIJALNE OFTALMOLOŠKE BOLNICE „ELIKSIR“ IZ NOVOG SADA I SPECIJALNE BOLNICE ZA REHABILITACIJU „BANJA KANJIŽA“

Specijalna oftalmološka bolnica „Eliksir“  iz Novog Sada, ušla je, tokom 2021. godine, u realizaciju jedinstvenog projekta pod nazivom Lakše do boljeg vida – „Eliksir dolazi kod vas, kojim  su mnogi pacijenti dobili  oftalmološki pregled  u mestu svog prebivališta.  Ovaj naš  Projekat  već ima podršku lokalnih samouprava gradova i opština Republike Srbije i Domovima zdravlja, a takođe i podršku Fonda za razvoj AP Vojvodine. 

Nova saradnja na ovom  Projekatu je izmedju naše Bolnice “Eliksir” i Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Banja Kanjiža“.

Oftalmološki pregledi dece i odraslih biće obavljeni  na najnovijoj oftalmološkoj opremi vodećih svetskih proizvođača, prilagođenih za terenski rad, koju je Bolnica „Eliksir“ nabavila specijalno za te namene. Takodje, ovi pregledi pružiće  pacijentima pravovremeno otkrivanje i  praćenje raznih očnih oboljenja, a naročito je važno što će se posebna pažnja pokloniti promenama na očnom dnu koje nastaju usled šećerne bolesti (dijabetesna retinopatija), glaukomu (povišenom očnom pritisak koji ostavlja trajne posledice po vid) kao i  raznim poremećajima vida kod dece,  itd.

Cena oftalmološkog pregleda je 4.000,00 dinara.

POSEBNA POVOLJNOST PROGRAMA: Pacijenti će   imati  mogućnost da dobiju  i recept za naočare, jer će im se, s posebnom pažnjom, odredjivati i dioptrija, a takodje, moći će da  odaberu prigodne okvire, poruče  naočare i dobijiu  ih pouzećem , po  povoljnim cenama , od Optike „Eliksir“ iz Novog Sada.

Ovim novim Projektom, predviđeno je, takodje,  da se ovakvi preventivni pregledi u Banji Kanjiža, ponavljaju više puta godišnje, te će Bolnica “Eliksir” redovno, na društvenim mrežama:  https://www.facebook.com/eliksirbolnica i https://www.instagram.com/eliksir_ocna_bolnica/ unapred najaviti.  

Pozovite nas: 069 5517503 i 0603702800 i zakažite oftalmološki pregled