+381 21 444 716 eliksir@eliksirkaluga.com

BRZO, BEZBOLNO I SIGURNO DO OPERACIJE KATARAKTE

Operišite kataraktu, ne dozvolite da ona sazri – savetuju oftalmohirurzi.

U Specijalnoj oftalmološkoj bolnici ELIKSIR, operaciju katarakte možete uraditi po pristupačnim cenama ili preko Fonda zdravstvenog osiguranja.

Operacija rade vrhunski ruski oftalmohirurzi sa Očne klinike iz Kaluge

 

 

BRŽE. BOLJE I BEZBOLNIJE DO OPERACIJE KATARAKTE!

 

Specijalna oftalmološka bolnica „Eliksir“ u Novom Sadu, postoji više od 30 godina. Poznata je po stalnom gostovanju oftalmologa sa Očne klinike „Fjodorov“ iz Kaluge, Rusija. Najveći broj pacijenata koje smo operisali u našoj Bolnici su pacijenti sa kataraktom.

ŠTA JE TO KATARAKTA?

Katarakta je rasprostranjeno očno oboljenje koje se uglavnom javlja kod ljudi uzrasta preko 60 godina. Kad imamo kataraktu, znači da, ustvari imamo, zamućenje prirodnog očnog sočiva. Ne postoje kapi, niti lekovi koji mogu ukloniti to zamućenje, te se ovaj problem može rešiti samo hirurški, zamenom zamućenog sočiva veštačkim, prozirnim sočivom.

Uz pomoć najsavremenije oftalmološke opreme, hirurgija katarakte je postala i znatno brža i nesumnjivo, što je i najvažnije, znatno bezbednija i bezbolnija!

Operaciju katarakte treba raditi onda, kada osetite probleme sa vidom. Ne treba čekati da ona sazri, kako se nekada verovalo, kataraktu treba operisati čim se pojavi i počne da vas sputava u svakodnom životu. Kada se ona operiše dok je još u početnoj fazi – onda su i rizici od operacije svedeni na minimum.

Specijalna oftalmološka bolnica „ELIKSIR“ prati najnovija dostignuća upravo u vezi sa operacijama katarakte. Od nedavno imamo najmoderniju opremu, koja postoji na oftalmološkom tržištu, te se izvodjenje hirurgije može uraditi u poluatomatskom režimu uz korišćenje FEMTO-SEKUNDNOG LASERA. To je, bez svake sumnje, garancija da pacijent već narednog dana dobije dobar vid. A, dobar vid pacijenta i njegov osmeh su za nas najdragoceniji!

 

Koje su prednosti ove nove, vrhunske opreme za operaciju katarakte?

Prilikom operacije katarakte, zadatak oftalmohirurga je da naše prirodno, zamućeno sočivo izvadi i implantira (ugradi) u oko novo, prozirno veštačko sočivo. Operaciju izvod oftalmohirurg uz pomoć FEMTO SEKUNDNOG LASERA, koji će omogućiti i hirurgu i pacijentu da se operacija katarakte uradi sa vrhunskom preciznošću, i ono najvažnije, uz minimalnu traumu za oko!

 

Specijalna oftalmološka bolnica „Eliksir“ omogućila je svojim pacijentima da operaciju katarakte uz pomoć  FEMTO SEKUNDNOG LASERA mogu platiti na 24 mesečne rate uz minimalni avans, preko penzije, ili administrativne zabrane.

U TOKU JE AKCIJA SNIŽENIH CENA OPERACIJE KATARAKTE!

Pozovite nas, rado ćemo Vam objasniti sve u vezi operacije, na broj: 021 444 716, 021 445 946 ili 065 444 71 66.

Možete nam pisati na mejl: eliksir@eliksirkaluga.com

NEMOJTE PROPUSTITI NI JEDAN TRENUTAK ŽIVOTA ZBOG KATARAKTE – MI ĆEMO VAM POMOĆI DA JE UKLONITE I UŽIVATE U JASNOM POGLEDU!

„Eliksir“ – Vaš put ka svetlosti

FEMTO KATARAKTA

Čekamo poziv zainteresovanih pacijenata za operaciju katarakte:

Telefoni: +381 21 444 716 | +381 21 445 946 | +381 21 445 932 | +381 65 444 71 66

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama i saznajte na vreme o aktuelnim akcijama & popustima i najnovijim dešavanjima.

Prijavite se za newsletter. Ne šaljemo spam.

Radno vreme

pon - sreda: 08:00 - 18:00

četvrtak - petak: 08:00 - 16:00

subota: 08:00 - 13:00

nedelja: ne radimo

U Kalugu po bolji vid!

Očna klinika "Fjodorov" – MNTK

Mikrohirurgija oka "Fjodorov", državna ustanova Ministarstva zdravlja Ruske Federacije iz Kaluge i bolnica "Eliksir" zajedničkim programom organizuju putovanje naših pacijenata u Kalugu na operacije oka.