+381 21 444 716 eliksir@eliksirkaluga.com

Kaluga – lepotica u srcu Rusije

Novi Sad – Kaluga

“Lepotica u srcu Rusije” – tako kažu za Kalugu, grad čija je istorija duga preko šest vekova. Taj grad leži na reci Oki, baš kao što se i Novi Sad pružio uz prelepe obale reke Dunav. Od 1990. godine ova dva grada vezuje još jedna neobična reka – reka ljudi, putnika koji sa obala Dunava kreću na obale Oke da bi našli lek, nadu i spasenje za svoje oko, za svoj vid.

Daljine oplemenjuju dušu. Od Oke do Dunava, prostiru se daljine, drugačije od svih daljina. Mere se hiljadama kilometara, ali su to neobične daljine one oplemenjuju dušu istrajnošću, nadom, čekanjem. Daljine uče čoveka šta je večnost, uče ga trajanju. Zato, Kaluga nikad nije, zapravo, daleko od Novog Sada.  Jer, “onaj ko ti je drag, nikada nije daleko” – tako kažu u Rusiji. To govore i ruski oftalmohirurzi sa Očne klinike “Fjodorov”, koji iz Kaluge dolaze u Novi Sad da pomognu u lečenju pacijenata, to kažu pacijenti u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir”, koji su se vratili sa uspešnog lečenja u Kalugi, to veruju i oni koji se spremaju da tamo otputuju da potraže svetlost za svoje oko.

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama i saznajte na vreme o aktuelnim akcijama & popustima i najnovijim dešavanjima.

Prijavite se za newsletter. Ne šaljemo spam.

Radno vreme

pon - sreda: 08:00 - 18:00

četvrtak - petak: 08:00 - 16:00

subota: 08:00 - 13:00

nedelja: ne radimo

U Kalugu po bolji vid!

Očna klinika "Fjodorov" – MNTK

Mikrohirurgija oka "Fjodorov", državna ustanova Ministarstva zdravlja Ruske Federacije iz Kaluge i bolnica "Eliksir" zajedničkim programom organizuju putovanje naših pacijenata u Kalugu na operacije oka.