+381 21 444 716 eliksir@eliksirkaluga.com

Specijalna oftalmološka bolnica “Eliksir” sklopila je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa gospodinom SAŠOM ARSIĆEM. Ovom saradnjom, mnogi pacijenti sa juga Srbije, Kosova i Metohije i Republike Severne Makedonije, moći će brže i lakše da dobiju oftalmološku pomoć u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” u Novom Sadu (Marodićeva br. 12).

Oftalmološki pregledi koje će Bolnica „Eliksir“ pružiti pacijentima omogućiće  pravovremeno otkrivanje i  praćenje raznih očnih oboljenja, a naročito je važno što će se posebna pažnja pokloniti promenama na očnom dnu koje nastaju usled šećerne bolesti (dijabetesna retinopatija), glaukomu (povišenom očnom pritisak koji ostavlja trajne posledice po vid) kao i  raznim poremećajima vida kod dece, njihovo lečenje u Kabinetu za rehabilitaciju Bolnice “Eliksir” itd.

Pacijenti koji imaju:

–  KATARAKTU

–  problem sa KERATOKONUSOM ili

–  žele da SKINU DIOPTRIJU uz FEMTO LASIK najnovije generacije, operacije će moći uraditi brzo, bezbolno i pouzdano u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” pod povoljnim uslovima, a uz asistenciju Saše Arsića za smeštaj i kompletnu organizaciju boravka pacijenata u Novom Sadu.

Treba napomenuti i saradnju Specijalne oftalmološe bolnice “Eliksir” i Očne klinike FJODOROV iz Kaluge, Rusija, koja traje više od 30 godina. Zahvaljujući toj dugogodišnjoj saradnji, Specijalna oftalmološka bolnica „Eliksir“ uz pomoć oftalmohirurga iz Rusije, koji stalno gostuju u njoj i u svom sedištu u Novom Sadu ima mogućnost da pruži kvalitetnu oftalmološku uslugu, sada i pacijentima sa juga  Srbije, Kosova i Metohije i Republike Severne Makedonije, najsloženiju dijagnostiku, lečenje i operacije oka. Sem toga, ukoliko se radi o vrlo složenim oboljenjima oka, teškim povredama, presadjivanju rožnjače, potrebi da se uradi vitrektomija, svi pacijenti  će biti uvršteni u dugogodišnji program „Eliksira“ – U Kalugu po bolji vid, te će moći da reše svoj problem na Očnoj klinici „Fjodorov“ u Kalugi – Rusija.

Ukoliko imate problem sa vidom, pozovite gospodina Sašu Arsića, spoljnog saradnika Bolnice “Eliksir” za jug Srbije, Kosovo i Metohiju i Republiku Severnu Makedoniju na broj: +381606511652 koji će Vam dati dalja uputstva i neophodne informacije o svim metodama lečenja pacijenata Specijalne oftalmološke bolnice “Eliksir”.