+381 21 444 716 eliksir@eliksirkaluga.com

Novogodišnja akcija posvećena pacijentima koji imaju kataraktu!

U predstojećim mesecima – u decembru 2022. i januaru 2023. dajemo akciju na operacije katarakte 20% popusta na gotovinsko plaćanje i 10% popusta na otplatu na rate (24 rate).

Naime, cena operacija katarakte zavisi od vrste intraokularnog sočiva koje će se ugraditi unutar oka na mesto zamućenog, prirodnog sočiva. Pacijenti koji imaju kataraktu, ili do sada još nisu bili na oftalmološkom pregledu, a osećaju da je njihova vidna oštrina pala, mogu da se jave Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” na brojeve telefona: 021 444 716, 021 445 946 ili 065 444 71 66 i najpre zakažu oftalmološki pregled. Nakon detaljne dijagnostike i pregleda oftalmologa, pacijenta obaveštavamo o vrsti sočiva koje će dati njegovu punu vidnu oštrinu (monofokalno, torično, multifokalno), a samim tim i informaciju o cenama sa popustom i mogućnostima plaćanja na rate preko penzije ili administrativne zabrane.

Dajemo jedan primer: ukoliko pacijentu odgovara monofokalno sočivo, čija je puna cena 900 E u dinarskoj protivvrednosti (za operaciju jednog oka), cena sa popustom za plaćanje gotovinom u dinarima iznosi 720E, a ukoliko mu više odgovara da operaciju plati na rate, u tom slučaju cena je 810 E, avans je 300E, a ostatak duga može podeliti na 24 mesečne rate bez kamate. Napominjemo da se sve operacije u našoj Bolnici plaćaju isključivo u dinarima.

Kako ostvariti otplatu operacije katarakte na rate?

Ukoliko se odlučite za ovakav vid otplate potrebno je dostaviti Bolnici “Eliksir” poslednji penzioni ček i očitanu ličnu kartu. Na dan operacije, plaćate avans i potpisujete ugovor za otplatu duga na rate preko Vaše penzije. Ceo posao obavlja se u Spec. oftalmološkoj bolnici “Eliksir” i pacijenti ne moraju da misle o ratama, jer se one “skidaju” preko penzije (24 meseca, ili manje)

Koje su sve analize potrebne za operaciju katarakte?

Nakon pregleda, a pre operacije, pacijent treba da uradi analize: krvi, urina, pregled interniste, EKG i analizu krvi na 4 virusa (sida,sifilis, hepatitis B i C).

Kontrolni pregledi nakon operacije katarakte su besplatne mesec dana od operacije, kao i terapija (kapi) koje pacijent dobija pre i posle operacije.

Pozovite nas, zakažite oftalmološki pregled 021 444 716, 065 444 7166

novogodišnja akcija