+381 21 444 716 eliksir@eliksirkaluga.com

“Eliksirov” Projekat LAKŠE DO BOLJEG VIDA, ELIKSIR DOLAZI KOD VAS uspešno nastavlja saradnju sa Opštinom Zrenjanin i u ovoj godini!

Danas, 18. januara 2024. godine potpisan je Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji izmedju naše Bolnice i Grada Zrenjanina. Od početka saradnje, od 2021. godine, besplatno je pregledano skoro 800 pacijenata. Saradnja se nastavlja i tokom 2024. godine.

Treba naglasiti da je Grad Zrenjanin bio medju prvim lokalnim samoupravama sa kojima je Bolnica “Eliksir” započela humanitarni projekat“Lakše do boljeg vida – “Eliksir” dolazi kod vas” sa ciljem da svakom pacijentu bude dostupna oftalmološka pomoć.

„Eliksir“- Vaš put ka svetlosti – slogan po kome je Bolnica „Eliksir“ poznata,  u najužem smislu definiše  dugogodišnju borbu da se spreči slepilo, da se vid poboljša i vrati. To je razlog zašto su ovi pregledi besplatni.

Više o saradnji možete pročitati i na sajtu Grada Zrenjanina: https://www.zrenjanin.rs/sr/vesti/2024/01/saradnja-grada-zrenjanina-sa-bolnicom-eliksir-iz-novog-sada-i-tokom-ove-godine-besplatni-oftalmoloski-pregledi-za-gradjane-zrenjanina